Thuis

Shenzhen Upcera Dental Technology Co., Ltd.

China Shenzhen Upcera Dental Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Upcera Dental Technology Co., Ltd. certificaten
Kies zirconiumdioxyde dat op daadwerkelijke testresultaten wordt gebaseerd, zijn een grondige controle van de schijffabrikant en de bron van poeder en de productie line.UPCERA groot.

—— De Directeur van Timbroers

UPCERA, de productiemethodes die, en natuurlijk, op de resultaten bereikte bij de bank worden gebruikt.

—— Daltonyvlaamse gaai Arts

UPCERA heeft de beste producten en de diensten, zijn zij zo professioneel.

—— Luis Herry CEO van DENTALLABING

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Upcera Dental Technology Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen Upcera Dental Technology Co., Ltd. Shenzhen Upcera Dental Technology Co., Ltd. Shenzhen Upcera Dental Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : UPCERA
Aantal werknemers : 800~1000
Jaarlijkse omzet : 1000000-10000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 60% - 70%

Co. van Shenzhenupcera, Ltd en Co. van Liaoning Upcera, Ltd zijn uitvoerige productie en handelsmaatschappij, die zich in R&D, verkoop & de diensten van tandzirconiumdioxyde, lithium disilicate, hyramic en andere tandverbruiksgoederen specialiseren. Onze producten zijn gekwalificeerd met C E, F-D A, I S O 1 3 4 8 5, C de F-D F-D S certificaten van A, van M D L en van M. In 2018, begon Upcera met succes hoofdsamenwerking met Sinocera en realiseerde volledige tandleveringsketen van grondstoffen resulterend in eenmaking van productie en verkoop.

Gevestigd in Shenzhen-Stad voor verkoop en beheer en zijn dochteronderneming & Co. van Liaoning Upcera van de productiebasis, geeft Ltd in Benxi-Stad, Liaoning-Provincie, Upcera van meer dan de marktaandelen van 40% op tandgebied in China rekenschap. Wij ontwikkelen zaken ook overzee rond de wereld meer dan 100 landen, uitspreidende glimlachen en tevredenheid aan klanten wereldwijd. Tegelijkertijd, stemmen in wij OEM met orden die wij meer dan 140 OEM cliënten overzee hebben verkregen. UPCERA is de belangrijke tand materiële fabrikant van de wereld voor de ervaring van zijn jaren geworden.

Hetzij selecterend een huidig product of inroepend techniekhulp voor uw toepassingen, bent u altijd welkom om onze klantenservice voor uw sourcing vereisten te contacteren. Wij hebben strategische allianties met internationale deskundigen gevestigd en in samenwerking met het drijven van de ontwikkeling van tandmaterialen en digitale oplossingen gewerkt. Wij betalen altijd concentratie aan de recentste vooruitgang en streven voor een plaats in de tand ceramische materialen van de wereld. Upcera, uw betrouwbare materialenpartner

Contactgegevens
Shenzhen Upcera Dental Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Chloe Xu

Tel.: +86 13438862501

Fax: 86-755-26631595

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)